A tour of a remodeled Victorian apartment in Worcestershire

A tour of a remodeled Victorian apartment in Worcestershire

We invite you today for a small tour of a fully refurbished Victorian apartment in Worcestershite. Do we want to see together how the new residents reconcile the old flair of the apartment with a modern style? Come on, let's start!


The corridor - cozy and happy

bench-in-corridor

The corridor welcomes you every time you cross the threshold


See the Sitzb Ank in the hallway with the funny "Hello" pillow? It was made by a local carpenter and fits perfectly in this small room. Homeowners also have additional, much-needed storage space - and have saved a bit of money by giving the handmade bench as a gift from a family friend.

The living room is subordinated to a theme - wildlife

decoration-in-living room

The decoration in the living room and other rooms of the apartment is subordinated to the subject of wildlife and shows the love of animals of the house owners

A cozy living room invites you to linger there. The decorative pillows show the individual preferences of the homeowner, namely to protect the wildlife!

The sitting area in the living room combines comfort and functionality in one

sitzecke-in-living room

This sitting area in the living room is executed in tender blue. So it is not monotonous, you have a few splashes scattered here and there

The L-shaped sofa has sleep function, so that it is well prepared for unexpected guests. The neutral color is soothing and relaxing. A few splashes of paint are scattered here and there, like the red lampshade and the bright and yellow cushions. They give the cozy sitting area extra charm.

kitchen

small kitchen

The small kitchen now has a whole new look, is practical and functional

The kitchen Designing was the biggest challenge for the young couple, but they liked to work on it. The homeowners spend a lot of time here because they like to cook and bake. Originally, they had new, shiny kitchen cabinets in the kitchen, but they were impractical. Another problem disturbed the young people there: you heard noise in the chimney! The cold slate floor tiles also turned out to be a nightmare because they were difficult to clean. The couple bought a new stove, but it did not fit in the designated space. That was the last drop that made the barrel overflow! The householders finally convinced themselves that a new kitchen was needed. That was exactly what they needed. A local company helped them to quickly redesign the kitchen. Solid wood kitchen units and composite countertop fit wonderfully. A door was to be replaced, but that was right. The kitchen has got a new look and is now the family's favorite place.

wallpaper-in-staircase

The theme of wildlife we ​​also see on the wallpaper in the stairwell

The theme of wildlife we ​​also see on the wallpaper in the corridor. The wall mirrors create the illusion that the staircase is larger than it actually is!

The bedroom Very comfortable and bright

bedroom

The simple furnished bedroom is cozy and functional

The couple chose a neutral background around for the bedroom so that she could add splashes of color through accessories. The walls are done in a really soft, warm color with a brown undertone, brighten the room and make it look wider.

Decorative fireplace in the bedroom

decorative-fireplace-in-bedrooms

The fireplace now only has a decorative function

The houseb Owners have turned their fireplace into an eye-catcher. This is undoubtedly a good idea, especially if the fireplace is no longer in use. Now it only has a decorative function. They decided to spice up the chair with pink legs. They match the pink photo frame on the white mantel.

Small children's room on the roof

small-nursery

The attic has been transformed into a romantic nursery

This room is designed for a little princess. The children's room is located on the top floor and exudes cosiness and romance. The back wall is painted pink and has wall stickers on it - a great idea and a lot cheaper than any wallpaper.

The bathroom

beautifull-bad

A nice bathroom can be transformed with little money

One year after moving ko The new homeowners could finally afford a new bathroom. They removed a closet from one corner of the room, which took up a lot of space. There is now their much needed separate shower, the bathtub is next to it. All the bathroom accessories have been carefully selected by the couple according to their budget so that they give the bathroom character. Yes, the beauty lies in the details!

Loading ..

Recent Posts

Loading ..